3 Jun, 2019

Veckans materbjudanden v23

Jag fick flera rapporter från personer som begett sig till Coop i lördags då de hade riktiga supererbjudanden men som tyvärr fått gå hem tomhänta. På något ställe var nötfärsen slut och några stackare som försökte bli medlemmar hos Coop i lördags, för att kunna ta del av erbjudandena, fick tydligen beskedet att det tar några dagar att registreras som medlem. Rena stenåldern om du frågar mig, på såväl ICA som Willys får man ta del av erbjudanden direkt och man kan bli medlem i samband med köpet. Ett sätt att locka till sig trogna kunder med tillfälliga erbjudanden, men så verkar inte riktigt Coop jobba. Jag hoppas ni var några som lyckades lägga vantarna på lite grejer på Coop i lördags i alla fall, så jag inte bara lurade iväg folk i onödan.

Jag funderar på om det här blir säsongens sista måndagsrapport med billiga mat. Förhoppningsvis har ni lärt er ungefär vilka priser jag tycker är värt att hålla ögonen på och skapat en medvetenhet kring att man faktiskt kan spara många hundralappar i månaden per person i matkostnaden genom att handla i billig butik men också vänta in rätt vecka och då fylla frysen. Det finns ju flera hemsidor och appar som man kan använda för att hitta erbjudanden. Så kan jag återuppta rapporterna igen efter sommaren om intresset och behovet finns. Känns det ok?

Willys 
Fläskkarré kryddad 49,90 kr/kg
Grillost 10,90 kr
Lätta 600 gram 10,90 kr
Äpplen 9,90 kr/kg
Pepsi/Pepsi max 2x1,5 liter 20 kr

ICA MAXI
Nötfärs 59,90 kr/kg
10 pack Coca colaburkar 35 kr
Melon 10 kr/kg
Kycklingfärs 800 gram 49,90 kr

COOP Forum/Stora Coop
Ost 49,90 kr/kg
Fläskkarré 49,90 kr/kg
Hel färsk kyckling 25 kr/kg

City Gross
Ramlösa 1,5 liter 5 kr
Tomater 14,95 kr/kg
Marabou 200 gram 2 för 25 kr
Tandkräm 125 ml 10 kr

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.