8 Oct, 2018

Veckans materbjudanden v41

Efter ett par dåliga veckor när det kommer till materbjudanden börjar det eka tomt här hemma i skåpen. Så det var med darrande fingrar som min fru började gå igenom kommande vecka igår kväll. Och redan vid Willys billiga kyckling och ägg kunde vi andas ut och inse att vi inte skulle behöva gå hungriga. En helt ok vecka, här kommer höjdarna enligt mig.

Willys
Ägg 24 st 24,90 kr
Kycklingklubbor 2 kg 19,90 kr
Fläskytterfilé 49,90 kr/kg
Läsk Pepsi etc 3x1,5 liter 29 kr
Bananer 12,90 kr/kg
Satsumas 14,90 kr/kg

ICA MAXI
Nötfärs 59,90 kr/kg
Äpple/päron 15 kr/kg

Citygross
Rotfrukter 3,90 kr/kg (kräver annat köp för 100 kr)

Coop Forum
Ost 39,90 kr/kg
Vindruvor 500 gram 15 kr

Veckans slamkrypare är rotfrukterna på Citygross. Här får man helt enkelt värdera vad annat man vill köpa där för att komma upp i 100 kr och se om dessa köp är tillräckligt prisvärda för att kunna ge en ok helhet med de billiga rotfrukterna. Det var en lättare matematik för några veckor sen när ICA hade ett liknande erbjudande men samtidigt riktigt bra pris på lax.

För min del bär det nu av mot Willys för veckans första inköp. Senare idag ska jag iväg och äta lunch med en trogen bloggläsare, vilket ska bli trevligt. Vi kommer köra kl 12.45 för att slippas trängas med de som jobbar och äter på vanlig lunchtid. En frihetsgrej i det lilla.

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.