1 Mar, 2021

Årsbesked Orange Kuvertet - 264 882kr

För någon vecka sedan fick jag mitt årsbesked från Pensionsmyndigheten angående premiepensionen. Den brukar jag få digitalt numera till Kivra. Min premiepension är nu värd 264 882kr och nedan kan ni se mina pensionskonton. Snittavkastning per år på premiepensionsportföljen är inte den bästa, endast 7,3% i avkastning har jag lyckats med. Har därför placerat hela slanten i AP7 Aktiefonden och där får de ligga hädanefter.

 

 

 

Pyramiden symboliserar de olika delarna i pensionssystemet som består av allmän pension, tjänstepension och eventuellt eget sparande till pension. Hur stora de olika delarna är i din framtida pension, eller om alla delar finns med är individuellt. Eget sparande är till exempel ett frivilligt komplement till den övriga pensionen som du själv avgör om du behöver. (Texten kopierad från Pensionsmyndigheten). Ni kan själva göra en pensionsprognos hos Minpension.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.