Press
7 Jun, 2024
sensodetect dr atwa

SensoDetect utser Head of Research för MENA-regionen

Uppdaterad:
10 Jun, 2024

För att ytterligare stärka relationerna i MENA regionen och för att etablera en starkare närvaro i Saudiarabien har SensoDetect anställt Dr. Mohamed Hussein Atwa Ahmed. Dr. Atwa, som är född och bosatt i Saudiarabien, har en M.B.B.CH (Bachelor of medicine, Bachelor of surgery) från Suez Canal University i Ismailia, Egypten, och avslutade sin specialistutbildning inom hjärtkirurgi 2018. Han innehar även ett Post Graduate Diploma of Hospital Management American university of Cairo och har en mångårig erfarenhet inom kliniska studier i Saudiarabien. Dr Atwa tillträder officiellt sin tjänst den 7 juni 2024. 

"SensoDetects framgångar i Saudiarabien har medfört ett kraftigt ökat intresse från MENA-regionens hälsosektor. För att möta upp en ökad efterfrågan och för att säkra vår närvaro även kliniskt och medicinskt har vi anställt en väldigt kompetent och erfaren läkare. Med Dr. Atwa så kan vi snabbare nå ut till fler sjukhus och kliniker i hela Mellanöstern och Nordafrika. En region där vi förutspår upp mot 2 miljoner mätningar per år till ett värde av minst 2 miljarder SEK", säger VD Per-Anders (PA) Hedin.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Läs även

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.