Veckobrev
30 Jan, 2023
veckobrev aktier

Veckobrev och aktienyheter v.4

Uppdaterad:
1 Feb, 2023

Första veckan med ny hemsida på plats. I det stora hela har övergången gått relativt smärtfritt. Med det sagt, om ni som användare upptäcker eventuella fel får ni gärna höra av er till info@tradevenue.se

I väntan på flödet av Q4-rapporter bjuder denna veckas läsning på börspsykologi, privatekonomi, men även det senaste på emissionsfronten. 

Trevlig läsning!

Veckans notering

Investera i beprövad spelekonomi. I veckan började MindArks aktier att handlas på Spotlight Stock Market. Bolaget har i över två decennier utvecklat och drivit det virtuella spel-universumet Entropia, världens första MMORPG med en virtuell ekonomi baserad på riktiga pengar. Direktnoteringen görs främst för att stärka bolagets varumärke tillsammans med den prestige och kvalitetsstämpel som följer av en börsstatus. MindArk är idag ett helt självfinansierat och lönsamt bolag.

mindark notering

Aktuella emissioner

Investera i eHälsa. Stress och fertilitet är områden som har stor påverkan på människors liv och Bonzuns produkter hjälper till med båda dessa folkhälsoproblem på ett digitalt plan

bonzun analys företrädesemission

Veckans blogginlägg

Denna vecka bjuder aktiebloggarna på en blandad kompott av teman. TradeVenues aktiebloggare har både kommenterat investeringsprocessen och pågående företrädesemission i Bonzun, men även delat med sig av sina tankar inom privatekonomin. Kommande veckor väntas rapportflödet ta ett allt större utrymme.

Veckans nyheter

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.