Veckobrev
23 Jan, 2023
veckobrev aktier

Veckobrev och aktienyheter v.3

Uppdaterad:
5 Feb, 2023

I veckans utgåva har vi återigen gjort vårt bästa för att ta samla TradeVenues mest lästa analyser och inlägg. Nedan väntar bland annat veckans analyser, blogginlägg, nyheter och emissioner.

Aktuella emissioner på TradeVenue

Investera i eHälsa 

Bonzun är det internationella SaaS-bolaget som i över 10 år legat i framkant inom digitaliseringsarbetet av hälsovårdssektorn. Över affärsområdena Bonzun Evolve och Bonzun IVF vill bolaget med sina mycket skalbara e-tjänster adressera det växande behovet efter verktyg mot psykisk ohälsa respektive infertilitet. Genom de samarbets- och ramavtal som Bolaget nyligen signerat, med bland annat Trygghetsrådet, står Bolaget potentiellt inför ett kommersiellt genombrott.

aktier veckobrev 2023

Investera i virtuellt digitalt skapande

Fjolåret har varit mycket omvälvande för många av börsens mindre bolag och i detta har Goodbye Kansas inte varit något undantag. En utmanande period har lett till en ansträngd likviditetssituation och som ett resultat av detta behöver bolaget ta in nytt kapital vilket annonseras tillsammans med en ny strategisk inriktning och relativt omfattande omstruktureringar, däribland planerade avyttringar, kostnadsbesparingsprogram och ny finansiell målsättning. Med aviserade krafttag framgår det dock tydligt att bolaget avser att bygga för framtiden. Förändringsarbetet genomsyrar hela organisationen och signeras dessutom av en nytillträdd VD, Stefan Danieli.

aktier nyhetsbrev

Veckans blogginlägg

Veckans mest lästa blogginlägg handlar om utdelningar, föregående börsår, börspsykologi, men även vad som väntar för börsbolagen. Blogginläggen ger en översikt över den senaste utvecklingen och diskuterar vad det betyder för framtiden. Läsarna verkar vara mycket intresserade av dessa ämnen vilket är varför just nedanstående blogginlägg har uppmärksammats.

Veckans bolagsanalys

Veckans pressreleaser

Tradevenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.