Veckobrev
7 Jan, 2024
Veckobrev och aktienyheter v.1

Veckobrev och aktienyheter v.1

Uppdaterad:
8 Jan, 2024

I dagens veckobrev kan ni läsa mer om vår nya bloggare samt Fastpartner. Dessutom har vi skrivit en artikel om årets vinnare på Spotlight 2023 och vi ser i vanlig ordning till att lyfta fram intressanta blogginlägg från veckan som gått.

Veckans bolag

Veckans bolag på TradeVenue är fastighetsbolaget Fastpartner som har kallat till en extra bolagsstämma för att ändra i bolagsordningen. 

Veckans artikel

Under veckan har vi skrivit en artikel om årets vinnare på Spotlight 2023 där vi också hittar två bolag som TradeVenue bevakar. 

Ny bloggare

Nyligen fick vi en ny bloggare vid namn Utdelningscontrollen. Hans investeringsstrategi är att fokusera på bolag med hög utdelningstillväxt.

Veckans blogginlägg

Under veckan har både Sofokles och Spartacus skrivit om sina topp 5 innehav. Dessutom sammanfattar Miljonär innan 30 2023 och Aktiepappa går igenom de bästa blogginläggen för vecka 51 och 52. 

Månadens vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans mest blankade aktier

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.