Veckobrev
21 Aug, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.33

Veckobrev och aktienyheter v.33

Uppdaterad:
22 Aug, 2023

I dagens veckobrev kan ni läsa delårsrapporter, intressanta blogginlägg och börsens med blankade aktier. Vi har även publicerat en exklusiv intervju med Bodyflights VD Micha Velasco som berättar om hur förvärvet av VREX samt hur kommande period ser ut. 

Veckans intervju

Delårsrapporter

Under veckan som gått har vi kunnat ta del av flera delårsrapporter. Inte minst från Railway Metrics and Dynamics som är ett fullbevakat bolag på TradeVenue. Vi kommer att släppa en rapportkommentar om bolaget inom kort. 

Veckans blogginlägg

Under veckan som gått har vi kunnat ta del av flera blogginlägg på TradeVenue. Nedan finner ni fyra inlägg som fått uppmärksamhet av er besökare. 

Veckans mest blankade aktier

Veckans vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Vi avslutar veckobrevet med en närmare titt på OMX30 och OMX Stockholm PI (OMXSPI). För veckan stängde OMX30 på 2 203,4 SEK, vilket motsvarar en nedgång med 0,28 procent. OMXSPI stängde på 825,5 SEK, vilket motsvarar en nedgång med 0,49 procent över perioden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.