Veckobrev
3 Sep, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.35

Veckobrev och aktienyheter v.35

Uppdaterad:
4 Sep, 2023

Starten av september månad på TradeVenue har varit fartfylld med flertalet rappportkommentarer, blogginlägg och nyheter. I dagens veckobrev kan ni läsa ikapp vad som hänt på hemsidan under de senaste dagarna. 

Nyemission Advanced Soltech

Delårsrapporter

TradeVenue har under veckan haft förmånen att kommentera flertalet positiva delårsrapporter. Nedan kan ni ta del av samtliga. 

Veckans blogginlägg

Under veckan som gått har vi kunnat ta del av flera blogginlägg på TradeVenue. Nedan finner ni fyra inlägg som fått uppmärksamhet av er besökare. 

Veckans mest blankade aktier

Veckans vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.