Veckobrev
28 Jan, 2024
Veckobrev och aktienyheter v.4

Veckobrev och aktienyheter v.4

Uppdaterad:
29 Jan, 2024

I dagens veckobrev kan ni läsa mer om SensoDetect som är ett nytt bevakat bolag på TradeVenue. Vi har dessutom skrivit en artikel om Investerar-SM samt genomfört en intervju med Bodyflights VD, Micha Velasco. Som vanligt ser vi även till att lyfta fram intressanta inlägg som våra bloggare har skrivit.

Nytt bevakat bolag på TradeVenue

Vi på TradeVenue är mycket glada att kunna meddela att vi har inlett bevakningen av SensoDetect vars produkter syftar till att hjälpa personer med psykisk ohälsa. Under veckan offentliggjorde de dessutom att de har beslutat att inte fullfölja inkråmsförvärvet av Globopetz produkt EDOR med tillhörande tillgångar. 

Veckans artikel

Under veckan har vi skrivit en artikel om Investerar-SM där tävlingen pågår mellan 29 januari och 9 februari. 

Veckans intervju

Under veckan har vi publicerat ytterligare en intervju. Denna gång med Mischa Velasco som är VD för upplevelsebolaget Bodyflight. I intervjun berättar han om det gångna året samt vägen framåt. 

Veckans blogginlägg

Under veckan har våra fantastiska bloggare skrivit en rad intressanta inlägg. Bland annat har Spartacus analyserat bokslutsrapporten för Netflix och Sofokles har skrivit om Nintendo. Dessutom har Miljonär innan 30 tittat närmare på Bitpandas utbud och Aktiepappa har diskuterat varför SCAs aktiekurs rasade under veckan. 

Månadens vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans mest blankade aktier

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.