Veckobrev
26 Nov, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.47

Veckobrev och aktienyheter v.47

Uppdaterad:
26 Nov, 2023

I dagens veckobrev kan ni läsa mer om Redsense Medicals senaste rapport, bolaget fortsätter uppvisa en mycket god tillväxt vilket har resulterat i att vi ännu en gång höjer vår omsättningsprognos. Vi lyfter även fram Medtech-bolaget Medimi som just nu genomför emission, veckans blogginlägg och mycket mer. 

Trevlig läsning!

Veckans nyemissioner

I torsdags (23 november) började teckningsperioden för medicinteknikbolaget Medimi som löper fram till den 7 december. Medimi är ett företag som utvecklar lösningar för att förenkla och effektivisera läkemedelshantering både för vårdtagare och personal. Idag har företaget etablerat sig på den danska marknaden samtidigt som arbetet pågår att starta upp försäljningen i Finland, Sverige och Norge. På grund av coronapandemin försenades den förväntade försäljningstillväxten under 2020 och 2021. De har dock på senare tid uppvisat en hög försäljningstillväxt. Sedan början av 2021 till första halvåret 2023 har omsättningen stigit med 300%. 

Veckans analys på TradeVenue

Under veckan har vi publicerat en rapportkommentar kring Redsense Medical senaste rapport. Bolaget uppvisade en fortsatt stark omsättningstillväxt och vi höjde vår omsättningsprognos ytterligare en gång.

Veckans bolag

Bodyflight är att av bolagen som TradeVenue bevakar. Under föregående helg var en av aktiebloggarna på plats och har skrivit om besöket. I fredags släppte Bodyflight även sin rapport för Q3, vår kommentar om rapporten kommer under nästa vecka. 

Veckans blogginlägg

Miljonär innan 30 har bjudit på två intressanta inlägg från veckan som gått, Aktiepappa skriver om räntebeskedet och Sofokles med sina investeringsplaner inför december.

Månadens vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans mest blankade aktier

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.