Veckobrev
3 Sep, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.36

Veckobrev och aktienyheter v.36

Uppdaterad:
13 Sep, 2023

I dagens veckobrev kan ni ta del av en initieringsanalys av upplevelsebolaget Bodyflight, VD-intervju med bolaget som haft en försäljningsökning på över 800% under det senaste kvartalet samt allt du behöver veta om Advanced Soltechs emission. Självklart ser vi även till att lyfta våra bloggares inlägg från veckan som gått. 

Nyemission Advanced Soltech

Initieringsanalys Bodyflight

TradeVenues analytiker ser stor uppsida i upplevelsebolaget Bodyflight trots osäkert konjunkturläge. Läs analysen om bolaget som har som ambition att bli Nordens ledande upplevelsebolag. 

Veckans blogginlägg

Miljonär innan 30 har gjort en intervju med Beyond Frames VD Ace St Germain. Det är verkligen vind i seglen för bolaget. Mycket hög tillväxt och dessutom ett positivt kassaflöde i senaste kvartalet. KalFinans berättar om sin utdelningsresa 2023, Sofokles om det heta bolaget Brunello Cucinelli och Spartacus med ett inlägg om “fadern till indexfonderna”.

Veckans mest blankade aktier

Veckans vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.