Veckobrev
29 Oct, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.43

Veckobrev och aktienyheter v.43

Uppdaterad:
6 Nov, 2023

I dagens veckobrev kan ni ta del av information om bevakade bolag som genomför en nyemission, däribland Fintech-bolaget Quickbit och det svenska teknikbolaget Crunchfish. Vi har även producerat en rapportkommentar om Fastpartner och ser självklart till att lyfta fram intressanta blogginlägg som våra bloggare har skrivit under veckan.

Veckans nyemissioner

Under veckan har TradeVenue producerat två texter om emissionsaktuella Crunchfish, bland annat en snabbanalys. Sedan har vi även tittat närmare på Quickbit som också gör en pågående emission. 

Veckans bolag på TradeVenue

Under denna vecka har vi kommenterat FastPartners senaste rapport. Analyschef Claes Vikbladh:

  • Operativa verksamheten går bra men högre räntor påverkar
  • ”Liquidity is king”
  • Fortsatt positionerade för räntesänkningar

Veckans blogginlägg

Under veckan har det varit en härlig blandning av blogginlägg på TradeVenue. Bland annat skriver Sofokles om sina planerade månadsinköp, KalFinans delar med sig av fem tips för att spara pengar och Spartacus har tittat närmare på Alphabets Q3-rapport.

Månadens vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans mest blankade aktier

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.