Veckobrev
17 Mar, 2024
Veckobrev och aktienyheter v.11

Veckobrev och aktienyheter v.11

Uppdaterad:
18 Mar, 2024

Hur ser vi på Redsense Medicals senaste rapport och vilket av våra bevakade bolag har stigit mest under den gångna veckan? Detta är exempel på sådant som ni kan läsa mer om i dagens veckobrev. Som vanligt ser vi också till att lyfta fram blogginlägg från veckan som gått. 

Veckans bolag

Veckans bolag är miljöteknikbolaget Creturner som ser en ökad efterfrågan inom deras HPC-verksamhet. 

Teodor återgår som VD för Attana

I fredags (15 mars) informerade Attana om VD-byte. I nedanstående artikel kan du läsa mer om detta där vi även har fått en kommentar av Attanas VD Teodor Aastrup. 

Veckans vinnare

Under veckan steg teknikskonsultbolaget Sibek med över 13%. 

Miljonär innan 30 skrev nyligen ett intressant inlägg om företaget där han kommenterade Sibeks senaste rapport samt intervjuade företagets VD, David Berg.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans rapportkommentar

Redsense Medicals rapportkommentar är nu publicerad där vi fortsatt ser en stor värderingsmässig uppsida, trots en lägre försäljningsprognos. 

Veckans blogginlägg

Denna vecka kan du läsa mer om Nintendo, champagne samt Sparaklokts kommande utdelningar. Dessutom har Miljonär innan 30 skrivit ett inlägg där han funderar kring om det inte nu är dags att ta ut lite pengar från börsen efter den senaste tidens uppgång. 

Månadens vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.