Veckobrev
28 May, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.21

Veckobrev och aktienyheter v.21

Uppdaterad:
28 May, 2023

TradeVenues veckobrev sammanfattar veckans höjdpunkter och erbjuder en samling av de mest populära blogginläggen och bolagsuppdateringarna. Dessutom inkluderar veckobrevet bolagsanalyser och ger läsarna möjlighet att utforska potentiella investeringsmöjligheter både inom noterade och onoterade företag.

Pågående emissioner

Här är det senaste från TradeVenues emissionsbevakning: Vi har lagt till ett nytt bolag bland de teckningserbjudanden vi bevakar, och det bolaget är Nodebis Applications. Detta snabbväxande företag har väckt stort intresse, och deras plan framåt resa är verkligen något att läsa mer om.

I emissionskalendern nedan har vi samlat samtliga pågående emissionserbjudanden på den svenska marknaden. Ta gärna en titt!

Veckans blogginlägg

I veckans mest lästa blogginlägg kan du läsa om en mix av ämnen som berör privatekonomi, privatliv och investeringsfilosofi. Dessutom finns det flera bolagsanalyser och rapportkommentarer för veckan som du kan hitta nedan i avsnittet: Veckans rapporter | analyser & kommentarer.

Veckans rapporter | analyser & kommentarer

I veckans rapporter, analyser och kommentarer kan du läsa om Embracer, Kontigo Care, BellPal och Micron. Dessa utläggningar kommer både från TradeVenues egna aktieanalytiker och från några av Sveriges främsta aktiebloggare.

Veckans bolagsnyheter

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.