Veckobrev
18 Jun, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.24

Veckobrev och aktienyheter v.24

Uppdaterad:
18 Jun, 2023

Upptäck de mest populära blogginläggen för veckan och håll dig informerad om vad som händer på aktiemarknaden! Gör dig redo att njuta av veckobrevet för vecka 24 och få en dos av spännande nyheter och intressanta historier.

Veckans emissioner

Utfallet för IT-bolaget Nodebis Applications företrädesemissioner blev en överteckning på 110 procent, som tidigare var ett emissionscase för TradeVenue. I veckobrevet vill vi nu introducera ett nytt spännande emissionscase, PolyPlank, som vi kommer att bevaka noggrant under teckningsperioden. Läs mer om PolyPlank nedan för mer information och detaljer om teckningserbjudandet.

Veckans blogginlägg

Veckans mest populära blogginlägg bjuder på en spännande mix av ämnen. Dessutom har vi förberett några riktigt läsvärda nyheter i avsnittet: Veckans nyheter | artiklar, analyser & kommentarer.

Veckans nyheter | artiklar, analyser & kommentarer

Ta del av veckans aktuella nyheter, spännande artiklar, djupgående analyser och intressanta kommentarer. Håll dig informerad och få en bredare förståelse för aktuella ämnen och händelser. 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.