ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed
10 november 2016

Några tankar om allt ståhej kring presidentvalet

Då var det äntligen över... Hur länge har vi inte fått läsa om detta val i tidningarna? Jag förstår att många är intresserade och vill veta minsta lilla detalj kring valet men det enda sättet att få reda på vem som vinner en sådan här kampanj är helt enkelt att vänta till valdagen. 

 

Som sagt, man kan spekulera, spekulera och spekulera men i slutändan är det ända 50% chans att nån av kandidaterna vinner, detta fick vi verkligen se igår när "underdogen" Trump vann.

Helt ärligt så har jag personligen inte varit insatt i detta överhuvudtaget. Visst man har sett Clinton och Trump på nyheterna i princip varje dag men mer än så har det inte varit. Första känslan när Trump vann var ungefär "Oj nu blir det blåsigt i portföljen" självisk som man är =) Några timmar senare slutade svenska börsen på plus och även min oro. Kanske kommer inte världen att gå under för att Trump vann, är han verkligen så farlig som alla säger?

Jag har hört allt från att ett nytt världskrig kommer att startas till paralleller -> hitler. Näe världen kommer nog inte gå under, iaf inte pga Amerikas nya President.

En annan sak jag funderat på, detta som skedde nu i Amerika, kommer även det att ske i Sverige vid nästa val? Kan man dra parraleller mellan Trump och Sverigedemokraterna? En underdog som ingen förväntar sig skall vinna vinner i slutändan.

Mvh

Ekonomisk Trygghet 

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)