ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed
23 november 2016

Ett litet julklappstips

Nu när Julen vankas tänkte jag dela med mig av ett litet julklappstips till Er ekonomibloggare. Detta tips kommer att frigöra en relativt stor summa pengar till Julen 2017 samtidigt som Ni knappt märker av att pengar faktiskt kommer från egen ficka.

 

Tipset lyder som följande:

1. Skapa ett nytt konto hos din bank och döp det till exempelvis "Julklappar 2017"

2. Fixa så att det automatiskt förs över 100 kronor till detta konto varje månad i samband med löneutbetalningen.

3. Klart!  

Nu kan man lugnt njuta av årets alla månader och INTE drabbas av pengapanik under December 2017 när t ex en lite dyrare Julklapp skall köpas till någon man tycker om. Detta tips är väldigt simpelt men jag tror att många skulle må bra av att göra på just detta sätt. De flesta personer märker knappt någon skillnad på 100 kr hit eller dit, dock blir det i slutändan 1 200 kr vilket är en respektabel summa. 

 

Hur gör ni med julklappsinköpen? Sparar ni pengar ett tag innan eller lever ni fattigt i Januari som de flesta Svenskar?

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

 

 

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)