Veckobrev
21 May, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.20

Veckobrev och aktienyheter v.20

Uppdaterad:
21 May, 2023

På TradeVenue sammanfattar vi veckan genom att framhäva de mest betydelsefulla nyheterna, blogginläggen och uppdateringarna från olika företag. Vi ger dig inte bara information om emissionsmarknaden, utan erbjuder också intressanta rapportkommentarer som ger dig en djupare förståelse för företagens prestationer under den senaste rapportperioden. Längre ned i inlägget kan du även hitta information om en spännande aktietävling (årets största) som pågår just nu!

Pågående emissioner

TradeVenue ger dig spännande möjligheter till investeringar genom att övervaka emissioner och investeringar i onoterade bolag. Det ger dig möjligheten att fånga upp potentiella guldkorn innan de blir uppmärksammade av marknaden. Just nu följer vi noga ett sådant prospekt, vars teckningsperiod går ut denna vecka! Detta bolag har fått extra uppmärksamhet och vi erbjuder en sammanfattning, insynshandel och analys av bolaget. Se till att inte missa detta tillfälle!

Ta gärna en titt på vår emissionskalender nedan, där vi har samlat information om alla emissioner på den svenska marknaden!

Veckans blogginlägg

Veckans mest lästa blogginlägg innehåller en blandning av ämnen som berör privatekonomi, privatliv och investeringsfilosofi. Du kan också hitta ett flertal bolagsanalyser och rapportkommentarer för veckan nedan i avsnittet Veckans rapporter | analyser & kommentarer.

Veckans rapporter | analyser & kommentarer

I veckans rapporter, analyser och kommentarer som har publicerats på TradeVenue, finns fortsatt fokus på fastighetsbolag. Samtidigt finns det även representanter från bolag inom fordons- och medtech-sektorn. Dessa insikter kommer både från TradeVenues egna aktieanalytiker och från Sveriges ledande aktiebloggare.

Veckans bolagsnyheter

Årets största aktietävling?

Missa inte årets potentiellt största aktietävling med ett förstapris på 100 000 kr! Det är kostnadsfritt att delta, vilket innebär zero risk till en potentiellt high reward, även om din strategi kanske behöver vara lite vågad!

Börsjakten är en av Sveriges mest prestigefyllda aktietävlingar. Skapa ett kostnadsfritt konto på mindre än 1 minut för att delta i BörsJaktens aktietävling och få chansen att vinna 100 000 SEK. Visa dina kunskaper genom att välja ut "vinnaraktierna" och skapa din drömportfölj. Dessutom kommer alla deltagare i aktietävlingen att tilldelas aktier kostnadsfritt i det noterade investmentbolaget NOSIUM.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.