Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
3 maj 2016

Berkshire Hathaway årsstämma-guide

I lördags höll Warren Buffetts investmentbolag, Berkshire Hathaway sin alltid lika populära årsstämma och just den här gången skrev de faktiskt även historia via att även streama stämman live på internet så att även de personer som inte var på plats i Omaha, USA också kunde ta del av allt som hände.

Hela sändningen från stämman slutade på strax över sju timmar rent längmässigt och det kanske inte är alla som har tid eller ro att sitta och kolla på sändningen så här i efterhand om man missade livesändningen i lördags. Men då kan jag starkt rekommendera att ni istället lyssnar på The Motley Fools genomgång av stämman i podcastformat och som de kallar ”Your 23-Minute Guide to Berkshire Hathaway's Annual Meeting”.

I det poddavsnittet får man en väldigt bra genomgång av årsstämman av en av The Motley Fools analytiker som var på plats och han delar även med sig av en hel del riktigt intressanta reflektioner och tankar från sina egen synvinkel. Ni hittar avsnittet här och jag vågar nästan lova er att det är den snabbaste och smidigaste guiden och genomgången av årsstämma.

 

Har ni några reflektioner om stämman i allmänhet och vad som kom fram med mera?

 

Just podden Industry Focus från The Motley Fool som har producerat det här ovanstående avsnittet blev även veckans podcast från mig förra veckan så ni kan läsa mer om den här.

 

David    

30 april 2016

Första gången någonsin för Warren Buffett

Idag klockan 10:00, New York-tid och klockan 16:00 svensk tid kommer Warren Buffetts investmentbolag, Berkshire Hathaway  för första gången någonsin sända sin årsstämma live över internet och för personer som inte är på plats i Omaha där stämman hålls.

Idag kommer vi alltså att kunna bevittna historia och att säga att det här helt klart är årets mest omtalade och intressanta stämma är absolut ingen överdrift, snarare tvärt om. Det här är ett unikt tillfälle för oss som inte kan vara på plats att ta del av stämman och det kommer i alla fall jag se till att utnyttja, kommer ni det?

 

Ni hittar live-sändningen här!

 

Kommentera även gärna stämman via kommentarsfältet här nedanför både nu innan, under tiden och efteråt och berätta vad ni tycker och hur era tankar går.

 

Jag hoppas att ni får en trevlig stund!
David  

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar