Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
24 december 2012

Shareville i samarbete med Avanza

Som några av er kanske redan sett så har nu Shareville och Avanza Bank inlett ett samarbete. Det samerbetet gör det möjligt för Sharevilles användare att använda tipsen och idéerna som de får av andra medlemmar till att göra rikitga aktieaffärer utöver de fiktiva som de gör på Shareville.se.

Jag har gillat Shareville redan från första början då jag tror att tjänsten på allvar kan konkurrera med banker och andra aktörer som ofta har baktankar med de tips och råd som de ger till sina kunder.
I och med de nya samarbetet så erbjuder Avanza Bank de sex första affärerna helt courtagefria och dessutom så erbjuder Sharevile sex månaders fritt premiummedlemskap som annars kostar 99:- per månad.

Jag själv heter David-Aktieinkomster på Shareville.se och jag tycker att det vore väldigt roligt om ni meddelade mig vad ni heter så jag får se hur ni investerar. Ni som inte är medlemmar kan bli det helt gratis om ni väljer Free-verisonen. Men som sagt berätta gärna för mig vad ni heter på Sharveille antingen via att kommentera det här inlägget eller genom att mejla mig på david@aktieinkomster.se så kan jag börja följa er.

Ha det bra!
David

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar