Aktieinkomster
Likes
796
Antal inlägg
1346
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
26 november 2015

Ska vi shoppa amerikanska aktier imorgon?

Idag har USA-börserna stängt på grund av firandet av Thanksgiving men imorgon öppnar de återigen upp men då kommer handeln enbart ske under halva dagen (fram tills klockan19:00) då Black Friday som är USA:s största shopping- och readag infaller.

Black Friday har det här året även hittat till Sverige och in till aktievärlden vilket jag tycker är fantastiskt. Avanza där jag för övrigt sköter all min aktiehandel meddelade här om dagen att de imorgon under just Black Friday kommer erbjuda fri handel i USA. Det kommer alltså inte kosta något i courtage att handla aktier i USA under morgondagen och det tänkte jag försöka utnyttja.

Jag kommer fokusera på alla mina amerikanska innehav som för övrigt består av Realty Income, NRG Energy, Exxon, McDonalds, Altria Group och Microsoft. Självklart kommer jag inte köpa på mig aktier bara för att det imorgon är helt courtagefritt utan självklart har jag underliggande analyser och researcharbete som grund men överlag så tycker jag att många av mina amerikanska innehav är köpvärda ur det långsiktiga perspektivet just nu. Sedan är det ju heller inte säkert att jag kommer få se några köplägen i just de aktier som jag är intresserade av och då får jag helt enkelt avstå. Men mina förhoppningar är att flera köplägen dyker upp och att jag kan utnyttja det här unika tillfället till att köpa på mig en hel del aktier.

 

Hur tänker ni kring Black Friday-handeln hos Avanza imorgon?

 

David  

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (6)

Taggar