Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
19 oktober 2016

​Veckans boktips: SÄLJ! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst

Den här veckan tänkte jag tipsa er om en bok som jag själv läste ut väldigt nyligen, nämligen nu i dagarna. Boken jag pratar om är som rubriken säger, SÄLJ! Konsten att sälja vad som helst till vem som helst och som är skriven av fastighetsmäklaren, Fredrik Eklund.

Jag själv är långt ifrån någon stjärnsäljare men försäljning är ett område som jag är väldigt intresserad av. Även när man handlar på börsen så säljer man saker och därför tänkte jag att den här boken skulle passa in bra som boktips den här veckan.

Boken ger oss enligt mig väldigt speciella råd när det kommer till försäljning men också när det handlar om kundrelationer och konsten att hantera människor. Det här är ingen bok som berättar för dig exakt hur du ska göra när du t.ex. ringer ett säljsamtal eller har ett säljmöte men det genomgående budskapet med boken lär dig hur du ska utveckla dina egna säljmetoder och metoder för att hantera människor och just det extra steget som då låter oss läsare verkligen tänka till och bygga upp någonting eget är det som jag tycker gör hela boken. Att det sedan är Fredrik Eklund som skrivit boken och att han genom hela läsning är otroligt peppande (jag har aldrig upplevt det i en bok förut) gör ju inte det hela sämre.

Jag själv använde varje ledig minut för att läsa boken och jag gjorde det på bara två dagar. Nu rekommenderar jag varmt att även ni gör det för även om ni inte arbetar med eller är intresserade av försäljning så finns här viktiga lärdomar om kontakt med människor m.m. att hämta. Ni kan köpa boken för endast 99 kronor här och jag lovar er att det är väl investerade pengar.

 

Trevlig läsning!
David     

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar