Aktieinkomster
Likes
786
Antal inlägg
1318
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Fastighetsinvesteringar: Genomförda projekt

Efter mitt förra inlägg om företaget Tessin, som gör det möjligt för oss mindre investerare att direktinvestera i fastigheter dök det upp en hel del frågor. Den frågan som dock kom på tal mest var hur de tidigare fastighetsprojekten som Tessin har drivit igenom har gått och det tänkte jag nu försöka svara på och visa er.

Det första projektet som jag tänkte visa er var också Tessins allra första projekt. Den här investeringen handlade om utveckling av arkitektritade villor i Åkersberga.

Projektet behövde 2, 5 miljoner kronor och den lägsta investeringen låg på 10 000 kronor. Det årliga avkastningsmålet låg på 15-20 % och det speciella med det här projektet var att uppförandetiden var kort så chansen till en snabb avkastning var hög.

Idag, alltså ungefär ett år efter att projektet drog igång har alla investerare fått tillbaka sitt investerade kapital samt att de fick ta del av en avkastning på hela 27 %. 

 

Ett annat intressant exempel är projektet som gick ut på att bygga ett lekland i ett av Sverige största köpcentrum. Här hade projektägaren redan ett 12-årigt avtal med Leo's Lekland som är en av Sveriges största leklandskedjor och bara en sådan sak är en ganska så unik detalj. Här hade även projektägaren tidigare byggt en liknande fastighet till samma kund i Karlstad och nu skulle en till byggnad alltså uppföras i Sundsvall.

Det här projektet övertecknades hos Tessin och avkastningsmålet låg på 11 % per år. Minsta investering låg på 50 000 kronor och totalt investerade över 100 olika personer i projektet.    

 

Här har ni alltså två tydliga exempel på fastighetsprojekt som Tessin har genomfört och hur de kan gå till och se ut. Det vi kan se är att de lönar sig att göra sin research för detaljerna från det andra exemplet gällande det långa hyresavtalet är väldigt viktiga och även en form av säkerhetsfaktor som kan dra ner risken.

Med hjälp av god research och en ännu bättre fingertoppskänsla kan vem som helst göra bra investeringar men vi alla behöver hjälp på vägen. Som ni klart och tydligt kan se via exemplen här ovanför kan Tessin hjälpa oss som vill investera direkt i fastigheter en bra bit på vägen. Jag själv har inte genomfört någon sådan här fastighetsinvestering ännu men om rätt projekt dyker upp och om förutsättningarna är bra så kan det mycket väl bli så att jag kommer göra det framöver. Under tiden ser jag till att jag tar emot den hjälp som Tessin erbjuder och som består av researchmaterial och information. Det kan vem som helst göra via att anmäla sig till deras nyhetsbrev här. Deras nyhetsbrev innehåller förutom information om deras projekt även väldigt intressant information om fastighetsbranschen i allmänhet samt en hel del annat smått och gott om framtiden och innovation med mycket mera. Deras nyhetsbrev har blivit väldigt populärt och jag själv tar del av det väldigt noggrant varje gång det dyker upp i min inkorg.  

Om man som jag är intresserade av att investera direkt i fastigheter så är Tessins projekt ett väldigt intressant alternativ. Som med allt annat så måste man börja någonstans och någon gång för att bli framgångsrik. Så vem vet en investering på exempelvis 50 000 i ett fastighetsprojekt kanske blir grunden till ditt eller mitt nya fastighetsimperium.

 

I Samarbete med Tessin.       

Taggar (blogg): 
Aktieinkomster's picture
786
1318
66
0
Aktieinkomster

Det blev lite av ett fastighetstema den här veckan!

Aktieinkomster's picture
786
1318
66
0
Aktieinkomster

Jag kan som sagt varmt rekommendera Tessins nyhetsbrev. Jag ska ta del av deras senaste utskick nu ikväll och det ska bli väldigt intressant! 

Aktieinkomster's picture
786
1318
66
0
Aktieinkomster

Väldigt intressant läsning i Tessins senaste nyhetsbrev! 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (141)
Sep (9)

Taggar