ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning McDonalds

I förrgår kom utdelningarna in på kontot från McDonalds. Jämfört med samma period föregående år ökade summan med +59,3% vilket är riktigt bra. Om man skulle gå till jobbet och berätta för sina kollegor att man är delägare i McDonalds vore det nog många som skulle lyfta på ögonbrynen och tro att man skämtade, men det är just det vi aktieägare är, delägare i ett bolag. Utdelningen ser jag som en belöning för att man har valt att satsa pengar i respektive bolag.

 

 
 
 
I övrigt så rullar det på ganska bra i portföljen, även om värdet sjunker i takt med att börsen är lite skakig känner jag mig nöjd med innehaven. Eftersom jag är en sån person som har svårt att hålla i pengarna kommer antagligen mina aktieköp bli ännu mer regelbundna nu när Avanza har sänkt sin courtage till riktigt låga nivåer.
 
På återseende!
 
 
Mvh
Ekonomisk Trygghet
Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)