ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed
12 augusti 2015

Ny hemsida och fysiskt guld

Jag har varit ledig de senaste dagarna och har då hunnit sitta lite extra vid datorn. Detta har resulterat i en ny informationssida om BitGold som även förhoppningsvis kommer att ge mig lite intäkter framöver.

 

 
 

Jag har alltså gått med i bitgolds generösa "Referral program" vilket innebär att jag får 0,5 gram guld för varje ny kund som registrerar sig genom min länk, i sin tur får varje ny kund 0,5 gram guld som registrerar sig genom länken. Alltså delar BitGold totalt ut 1 gram guld för varje ny medlem.Troligtvis har bolaget detta generösa öppningserbjudande eftersom dom vill ha in så många kunder som möjligt nu i uppstartsfasen, BitGold är trots allt ett ganska nystartat företag. Det blir en Win-win-situation både för befintliga kunder och nya, därför kände jag att det var lika bra att gå med i programmet så länge det är aktivt.Jag kommer att testa BitGold`s funktioner, bl annat deras kreditkort som är kopplat till ens guldkonto. Deesutom skall jag försöka få en leverans hem av fysiskt guld när jag nåt minimumgränsen som ligger på 10 gram.
 

 

 
Om jag lyckas generera lite nya kunder genom sidan kommer jag även i slutändan använda guldet till en eventuell vigselring, givetvis kommer allt att dokumenteras och redovisas på bloggen! =)

 

Länk till hemsidan:Mvh
Ekonomisk Trygghet

 

* Detta blogginlägg är tänkt att visa Er läsare hur jag jobbar mot en bättre privatekonomi och ett friare liv, det handlar alltså inte om ett renlodlat reklaminlägg, om någon moderator dock tycker att det strider mot reglerna tar jag givetvis bort inlägget.
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)