Veckobrev
16 Jan, 2023
aktier veckobrev

Veckobrev och aktienyheter v.2

Uppdaterad:
1 Feb, 2023

Välkomna till 2023 på TradeVenue! Vi på redaktionen hoppas på ett spännande börsår framför oss fyllt av positiva överraskningar och intressanta aktiecase. Avseende det sistnämnda har ett antal nya fullbevakade bolag tillkommit till plattformen vilka snart kommer att uppmärksammas av våra aktieanalytiker.

Ett roligt besked är att vi i närtid kommer  att lansera vår nya hemsida. Detta "ansiktslyft" är förhoppningsvis något som kommer att uppskattas av såväl våra aktiebloggare som användare.

I veckans utgåva har vi gjort vårt yttersta för att samla det bästa från innevarande vecka och föregående veckor som veckobrevet uteblev. 

Trevlig läsning!

Aktuell emission

Goodbye Kansas Group AB är det svenska teknikbolaget som utvecklar produkter och lösningar inom de mycket snabbväxande branscherna för VFX-produktion, Cinematics, Digital Humans samt Augmented reality (AR) och Virtual Reality (VR). Digital underhållningsindustri gapar efter datorgenererat innehåll och i detta har Goodbye Kansas blivit en självklar partner till flera världsledande aktörer såsom Netflix, Amazon, Apple+, Warner och Sony Entertainment. 

veckobrev aktier

Nya fullbevakade bolag på TradeVenue

Under januari månad har TradeVenue börjat bevaka Kontigo Care, Redsense Medical och Attana. Detta innebär att besökare på TradeVenue från och med nu kan ta del av de senaste nyheterna, rapportkommentarer samt analyser om bolagen. 

Veckans blogginlägg

De senaste dagarna har vi bjudits på flertalet intressanta blogginlägg på TradeVenue. Fyra inlägg anser vi är värde att uppmärksamma lite extra. 

Veckans bolagsanalys

Nytänkande i förlagsbranschen | Bokförlagsbranschen är en konservativ bransch. Ett fåtal människor i toppen av dessa företag har under lång tid dikterat vad de tror att deras kunderna tycker är bra litteratur och i vilken form dessa alster ska distribueras. För företag med nya idéer och som utmanar den gamla formen av tänkande öppnar sig därför enligt vår mening stora möjligheter.

Railway Metrics and Dynamics
Railway Metrics and Dynamics

Railway Metrics and Dynamics | VÄTE Rail väljer Railway Metrics and Dynamics för digitalisering av delar av fordonsflottan. Affären värderas till ca 500 000 SEK per år. Läs om ordern nedan. 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.