Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1453
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Har du Telia, 3, Telenor eller Tele 2 - Byt mobilabonnemang NU!

Inlägget nedan innehåller affiliate länkar! Om du är ny på bloggen börja läsa här!

Det är få tjänster som är så generiska som mobilabonnemang och ändå lyckas operatörerna genom olika förpackningar ofta att lura på oss att betala på tok för mycket när det  finns dessutom lågprisabonemang som passar de flesta!

 

Några av de bästa är dessa nedan:

  1. Billigast - om man är en vanlig användare med något eller några samtal per dag och normal surf användning så är Hallon.se (affiliate) ett bra alternativ. Vi har abonnemang LITEN för 99 kr i månaden med 60 fria samtal och 2 GB surf. Om man signar upp just nu får man dessutom halva priset under de första 3 månaderna och 50 GB extra surf som man kan spara så länge man vill. (Hallon använder operatörens 3´s nät så bra att kolla upp hur det fungerar där du brukar vara)
  2. Rekryteringsbonus - ett annat bra alternativ är Vimla.se (affiliate) som är något dyrare men endast marginellt. Deras alternativ med 2 GB surf och 60 fria samtal kostar 100 kr i månaden. Just nu får man det för halva priset under de första 3 månaderna och 20 GB extra surf att spara så länge man vill. Fördelen med vimla är att de erbjuder en rekruteringsbonus så om ni är flera i familjen eller vänner så kan ni tipsa vidare och få rabatt för varje ytterligare person som skaffar ett abonemang. (Vimla använder sig av Telenors nät så bra att kolla upp hur det fungerar på din ort)
  3. Fria samtal och bäst täckning- ett tredje alternativ som är nytt (åtminstone för mig) är Fello.se (affiliate) deras styrka är att de erbjuder obegränsad mängd fria samtal inom Sverige och att de finns i Telias nät som lär ha bäst täckning över landet. Det minsta abonemanget kostar 95 kr och innebär fria samtal och 0,5 GB surf. Precis som med övriga alternativ så erbjuder de halva priset de första tre månaderna. Dom erbjuder också rabatt för studenter och 55+, kanske ett alternativ för äldre som vill säga upp den fasta telefonen men samtidigt kunna ringa obegränsat till barn och barnbarn för en billig penning?

Värt att notera är att ingen av ovanstående operatörer har någon bindningstid och det är fritt fram att utnyttja flera öppningserbjudanden efter varandra och flytta med sitt nummer! 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Kristin (ej registrerad)

Är mycket nöjd Vimla-kund! Gillar deras tips-system vilket gör att man enkelt kan få ner månadskostnaden ännu mer. Vill man testa Vimla och redan från början få 10 kr rabatt får man gärna använda denna länken:

https://vimla.se/?201601231357027018

Anonymous's picture
Camilla (ej registrerad)

Jag får inte Fello-länken att fungera....

Fantastiska Farbror Fri's picture
308
1454
64
0
Fantastiska Far...

Hej Camilla och tack för det påpekandet, det verkade vara något fel på länken som "pekade" på min twitterprofil istället för bloggen...det är nu åtgärdat! 

 

Anonymous's picture
Kalle56 (ej registrerad)

Du verkar ju insatt i detta! Så har en fråga. Vad ska jag välja, med mina förutsättningar?
Förbrukar ca 40 GB data per månad och behöver ha tillgång fritt av dessa på två mobilenheter och en platta! Har inte och vill inte ha någon fast lina för vare sig data eller telefon!

Har nu ett abonnemang hos telia som innehåller obegränsat med samtal, sms, mms för två mobiler och ett sim kort till plattan, som gör att vi kan dela datan obegränsat.

Betalar 807 kr för detta och det är tyvärr så att telia fungerar bäst här ute i skogen!
Tack på förhand!

Anonymous's picture
Jan (ej registrerad)

Comviq har ett abonnemang för studerande och 55+ för 99:-/månad. 4 Gb surf och 200 minuters samtal per månad. Mycket nöjd med detta.

Anonymous's picture
Emma (ej registrerad)

när man klickar på Hallonlänken kommer man till Fello...

Kram Emma 

Fantastiska Farbror Fri's picture
308
1454
64
0
Fantastiska Far...

Hej Emma och tack för påpekandet, nu har jag fixat!! 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (37)
Apr (9)

Taggar