Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1453
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
25 januari 2016

En vecka kvar till friheten…vågar man säga ÄNTLIGEN MÅNDAG!

Så då har jag påbörjat den sista arbetsveckan i mitt liv. Inte så att jag nästa måndag kommer gå och sätta mig i ett hörn och mögla bort utan självklart kommer jag fortsätta med en massa olika små och stora projekt. Dock så tror jag helt och fullt att nu på fredag blir min sista arbetsdag i ett traditionellt 8-5 kontorsjobb. Det känns rätt konstigt att tänka sig…

Det är så himla spännande att se hur det kommer att kännas nästa måndag, att gå upp måndag morgon, vinka av barnen och frun som ska till jobb, skola och dagis och sen ta en kopp kaffe och bara äga dagen fram till barnen ska hämtas klockan 3. 

Har redan idag några planer, delvis handlar det om att förbereda oss för vår flytt som ska bli av till sommaren och jag ska också gå på kurser för att komma igång med en egen firma där jag kan driva några av mina hobbyprojekt…till exempel den nya bloggen om livet efter friheten. 

Ni som redan är fria hur kändes den första dagen/tiden för er? Ni som tänker er en framtid i frihet…hur tänker ni er den första veckan? 

 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (37)
Apr (9)

Taggar