Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1453
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
12 maj 2016

Fantastiska Farbror Fri byter dräkt!

Idag får Fantastiska Farbror Fri en ny dräkt, en mer lättsam glad och "rolig" sådan. Anledningen till detta är att det framkommer att många inte riktigt har förstått ironin i namnet utan sett det som om jag faktiskt tror att jag är en superhjälte..även om jag gör något som alla kan göra. Därför har jag velat lätta upp känslan, hoppas att det lyckats. Vissa har även reagerat på "Farbror" som låter gammalt och även om jag numera är 40 fyllda så är jag ju en ganska ung pensionär så även därför tycker jag det passar med en ny skrud. 

Om du är ny här på bloggen, eller om du bara misstänker att du har missat något så gå gärna in och kolla här, där du finner en sammanfattning av våra principer, spartips och historien så här långt. 

Hoppas ni gillar den nya dräkten, feedback tas gärna emot!! 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (37)
Apr (9)

Taggar