Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1338
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
29 maj 2017

Vill du träffa Farbror Fri?

Denna vecka kommer jag vara i Stockholm från onsdag till fredag och är bara delvis bokad. I stort sett är hela torsdagen 1/6 "fri" och därför undrar jag om det är några bloggläsare som skulle vilja träffas då?

Kanske har du några frågor att ställa till mig eller så tycker du bara att det skulle vara trevligt att snackas vid om frihet, ekonomi, frivillige enkelhet, investeringar och livet i stort. 

Formatet kan vara lite vad som, fika/lunch/middag (hemma eller "ute") eller en promenad på Djurgården eller annat trevligt ställe. Kommer röra mig ganska centralt i stan så det är väl min begränsning och så vet jag ju inte om jag får ett svar 10 eller 100 så det får väl bli någon form av "först till kvarn" 

Om du är intresserad så hör av dig direkt till mig på mail frivid42@outlook.com så ser vi om vi kan få ihop nått?

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (1)

Taggar