Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1338
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
3 december 2016

Tips - Spara med skägg!

Min bloggkollega och vågar jag säga vän Micke (även känd som Sparo) har börjat göra sina månadssammanställningar i videoformat. Detta blir en rekomendation att följa Sparo för den som är intresserad av en lagom dos sparsamhet, investeringar, ironi och samhällskritik. (Känsliga tittare och läsare varnas). 

För ett litet smakprov på om Sparo kan passa dig så titta på det här klippet som går igenom November...ur Sparo perspektiv!

Återgå nu till att fira helgen med så lite konsumtion som möjligt! 

 

Taggar (blogg): 
29 oktober 2016

28-minuter som kan förändra ditt liv!!

Tidigare har jag skrivit om  världens bästa bok Early Retirement Extreme  skriven av Jacob Lund Fisker och på samma tema världens bästa blogginlägg The ridiculously simple math behind early retirment av Mr Money Mustache. Nu har det kommit en föreläsning i samma anda (möjligen till och med bättre)

Mannen bakom Mr Money Mustache, Pete Adeney, gjort ett framträdande som även filmats. Det handlar om varför man ska se till att så snart som möjligt frikoppla arbete från pengar, varför lycka är det enda rimliga målet i livet och inte minst hur vi gemensamt kan rädda världen. 

Klicka på den här länken och lyssna intensivt i 28 minuter, detta kan bokstavligen förändra sättet du ser på ditt liv! 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (1)

Taggar