ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Köpt 850 st aktier i...

NEVADA ENERGY METALS

 

Antal aktier: 850 st

Inköpspris: 0,22 CAD

Total summa: ca 1 200 SEK

Ticker: BFF (Syftar på Best Friend Forever?!)

Antal ägare på Avanza: 12 st, jag blir den trettonde

Kommer att skriva lite mer om detta bolaget i ett senare inlägg men här kommer lite information iaf. Som ni ser blev det ett köp för en VÄLDIGT liten summa. Anledningen till det är att det handlar om ren spekulation, dessutom har Avanza i dagsläget så löjligt lågt courtage även på utländska aktier vilket innbär att man har "råd" att göra micro-affärer som det så fint heter (egenmyntat uttryck)

 

 

Nevada Energy Metals är ett prospekteringsbolag från Kanada som letar efter Litium i USA, närmare bestämt Nevada. Bolaget producerar/förädlar alltså inte grundämnet utan letar endast upp produkten. Just nu känns det som att Nevada energy metals tuffar på framåt väldigt aggressivt genom att köpa upp mark på flera olika ställen i Nevada, de flesta s.k lotterna ägs 100% av bolaget vilket är väldigt positivt. Nackdelen är att det kostar väldigt mycket pengar att köpa mark så risken för nyemmissioner är stor....

 

Nu undrar Ni kanske varför jag valde att investera i ett nystartat bolag som letar efter Litium, kanske är det nån läsare här som vet vad Litium används till och varför efterfrågan förväntas öka enormt mycket de närmsta åren? =) (Inget fusk med google nu)

 

På återseende!

//Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)