ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Lite Tesla Model 3 nyheter

Nu har det äntligen kommit ut lite mer bilder på Teslas kommande Model 3. Det verkar som att bolaget har börjat rulla på vägarna med fler och fler bilar i olika färger. Mer detaljerade specifikationer om bilen har inte direkt kommit ut men det verkar iaf som att Tesla försöker "antisälja" Model 3 för att bromsa efterfrågan något (se bilden nedan)

 

Som Ni ser så har Tesla valt att jämföra vad som verkas vara toppmodellen av Model S med en förmodan instegsmodell utan tillval av Model 3. Det spekuleras hej vilt i varför man väljer att göra på detta sätt och det kan bero på många olika anledningar t ex att trycket på model 3 är alldeles för högt, bolaget tjänar mer pengar på Model S, bilens lansering (model 3) kommer att bli försenad, man vill få ner förväntningarna på Model 3 m.m...

Som sagt så har det kommit ut lite mer bilder på bilen och här nedan kommer en del nytagna foton/filmer på bilen:

Personligen så tycker jag bilen är snygg men har lite svårt för att bli vän med huven/fronten. Den känns på något sätt lite för låg och kort för bilens övriga propotioner, dock krävs det antagligen att man får se bilen i verkligheten för att få sig en ordentlig uppfattning om bilens former. Nu på Fredag kommer en del av allmänheten få klämma och känna på bilen. Även om det inte är den officiella avtäckningen räknar jag med att vi får lite mer information. Aktien har stuckit iväg till närmare 325 dollar och jag som hade hoppats på att tanka mer vid ca 300$ kanske måste vänta ett tag till....

Det sägs att Model 3 kommer att bli en "folkebil" som de flesta medelinkomsttagare ska ha råd att äga. Räkna med att punga ut 500 000 kr med lite extratillbehör. Det är mycket pengar för en bil.

Vad är då alternativet? Jag personligen har börjat tänka i lite andra banor och är mer och mer sugen på att titta på en begagnad Model S om några år. Så länge den har den nya fronten, AP 2 och inte allför många mil på mätaren så kan det mycket väl vara en lika bra eller för den delen bättre bil än Model 3. En Model S är även mycket rymligare och har troligtivs bättre prestanda.

Vi hörs snart igen!

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

 

 

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Henrik - StockBlogs (ej registrerad)

Spännande onekligen! Håller med om huven. Tycker också att Tesla skulle kunna jobba lite mer på "ljussignaturen" som ju står för mycket av bilens personlighet. Sedan får nog Tesla se upp för elbilsalternativen från Porsche, Audi m.fl. som börjar dyka upp snart på marknaden. Model 3 (för att inte nämna S) lär dock kunna bjuda på motstånd även för dessa, prestanda inkluderat.

Henrik www.stockblogs.se

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)