ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelning Walmart Oktober 2016

Igår kom utdelningarna från Walmart in på kontot.

 

 

Jämfört med samma period föregående år så ökade summan med +2,1% Jag hade gärna sett en lite högre ökning men samtidigt är det bra om bolaget bromsar utdelningen något om inte vinsten hänger med riktigt som den ska.

Även grabben fick in lite cash från Johnson&Johnson. Läste häromdagen att regeringen har lagt fram ett förslag att i framtiden skall det finnas möjlighet att ta csnlån för körkortsutbildning. Är det bra? Jag skulle vilja säga ja i vissa fall men samtidigt tycker jag det är föräldrarnas ansvar att lägga undan pengar till sitt barns framtid.

Det finns dock barn som kanske inte har några föräldrar eller på annat sätt har haft en svår uppväxt utan några som helst tillgångar, i sådana fall tycker jag att det skall finnas möjlighet till csn-lån för körkort om det tas pga jobbmöjligheter.

Vi lägger inte undan några större summor till våra små barn men redan nu har ett av dom pengar till körkortet, regelbundet sparande till sina barn är viktigt och underlättar stort när de ska ut i vuxenlivet.

 

Vad tycker Ni om detta förslag?

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)