ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Var nära säljknappen idag....

Mitt lilla tradingprojekt i Tesla börjar få det hett om öronen. Som jag skrivit tidigare var tanken att sälja på ca 300 någon gång i Juni/Juli när ett sista event för Model 3 dyker upp. Igår släppte Tesla sin leveransrapport för Q1 och ca 25 000 bilar var mer än marknaden förväntade sig. Som vanligt blev det en överreaktion vilket återspeglades i aktiekursen.

I skrivande stund ligger kursen på 293.70$ Detta är således väldigt nära mitt mål på 300 dollar. Jo, fingret ligger nära säljknappen men jag ska försöka ha lite is i magen och vänta ett tag till. Någoting säger mig att det finns någon liten "feature" som inte Tesla har släppt ännu om Model 3, Elon brukar alltid ha ett extra ess i rockärmen och när detta visas upp kommer även kursen att gå upp.

Dock kommer jag sälja av rubbet om aktien letar sig upp till 300 dollar inom de närmsta dagarna utan att några väsentliga nyheter om Teslas produkter kommer ut. Med detta sagt så känns det som att aktien är inne i en fin trend ny och jag kan därför tänka mig att köpa igen på lite högre nivåer (ca 260-270 $) 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

 

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)