Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1453
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
27 september 2017

Jag har anmält mig till Investerar-SM

För dig som är ny på bloggen rekommenderar jag att du börjar här! 

Detta inlägg görs i samarbete med tradevenue och Investerar-SM

Det var 22 år sedan (1995) som jag senast var med i en investerar tävling. Den gången handlade det om Börs-SM en tävling där man satsade riktiga pengar. Det gick riktigt bra och portföljen gick inte bara bra jag fick dessutom ett kontant pris då tävligen avgjordes. Detta fick mig att tro att jag var en börshaj och fram till 2001 så IT-bublan sprack med dunder och brak.

Nu tänkte jag tävla i investerar SM, en tävlig som är gratis att delta i och som varar över två veckor och därmed handlar om spekulation men likväl lite roligt. Mer info om tävlingen och hur du anmäler dig nedan! 

Investerar-SM ger både nybörjare och professionella investerare möjlighet att handla 8 000 stycken olika värdepapper till realtidskurser och den tävlingsdeltagare som genererar högst avkastning vinner fina priser. Fokus med tävlingen som arrangeras årligen av NGM-börsen är utbildning och att öka intresset, kunskapen och förståelsen bland investerare i Sverige för handel med värdepapper. Tävlingen pågår mellan den 2-13 oktober och det går att handla vanliga aktier men även index, råvaror, räntor och valutor. All handel sker med en portfölj av 100 000 SEK i fiktiva pengar sker utan risk i en handelsplattform byggd av NGM-börsen. Du anmäler dig gratis på tävlingshemsidan www.investerar-sm.com och tävlar individuellt mot tusentals andra deltagare. Det går också att skapa egna grupper där man kan bjuda in och utmana och tävla mot sina egna vänner, familj och kollegor på jobbet.

Första pris i Investerar-SM är 100 gram rent guld till ett värde av ca 37 000 SEK! Det finns även ett veckopris som är ett presentkort på Apple Store och en 12-månnaders prenumeration på Börsdata.se. Dessutom finns en speciell deltävling där ett pris på 10 000 SEK att skänka till valfri välgörenhet står på spel som ett 15-tal av Sveriges största finansblogg och personligheter på Twitter tävlar om.  

Anmäl dig till tävlingen här: www.investerar-sm.com

Följ och kommentera tävlingen på Twitter #investerarsm

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (37)
Apr (9)

Taggar