Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1338
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
15 april 2017

(God Jul) Glad påsk - önskar Familjen Fri

Glad och sparsam påsk till er alla! 

Familjen Fri har slagit på stort och köpt både lax, sill och lammstek det är trots allt både påskafton och min födelsedag idag. För att hålla kostnaderna i trim så blir det dock även en julskinka (19.90 kg den 27/12), julmust (3 kr för 1,5 liter efter nyår) och julöl (5 kr styck den 27/12)...på bordet. Det är ju trots allt Super Spar Spurt och dessutom så läste jag i torsdags om Sofokles sparhjälte "Petter" och insåg att det är dags att lägga av med slappar fasonerna och börja spara på allvar:-) 

För er som känner att en långhelg ger mersmak så är det ett utomordentligt tillfälle att ta tag i saker och göra en livsförändring å då vill jag tipsa om mina temaveckor om hur du sparar 70% eller mer på Mat, Boende & Transport och Kläder

Men framförallt ta hand om varandra, njut av den fria tiden och att våren så smått börjar smyga sig norröver i vårt land! 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (1)

Taggar