ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ligger lågt med inköpen ett tag till

Ja nu var det ett tag sedan jag gjorde några inköp. Likvida medel ligger startklara på kontot och jag bara väntar på rätt tillfälle. En del av pengarna skall användas till att köpa tillbaka McDonalds, dom är alltså öronmärka. En annan hög är tänkt till att köpa lite mer utdelningsaktier av. Den sista slanten som blir över är tänkt till Tesla-aktier.

 

Just nu är värderingen i Tesla helt galen enligt mig. I skrivande stund står kursen i 320 dollar och det har nog t om varit uppe och nosat på 325$ Jag vågar inte köpa på dessa toppnoteringar och kommer därför vänta och se vad som händer på Onsdag (tror det är på Onsd!?) då rapporten kommer. Givetvis hoppas jag på en bra rapport men missnöjd marknad = lägre inköpsnivåer =) Vad jag nästan kan sätta ett lillfinger på är att det kommer att komma ett ras någon gång under året i Tesla-aktien, med ras menar jag då att aktien återgår till lite mer normala nivår alà ~250$ Vad tror ni?

 

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)