ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Lite spridda tankar

Den svenska börsen fortsätter nedåt och här sitter man med en liten hög likvida medel, vad göra?

 

H&M börjar se väldigt lågt värderad ut och jag är inte långt ifrån att trycka på köpknappen, det var inte längesedan mitt innehav i H&M hade ökat med 100% nu är avkastningen nere på 36%... Känns dock ganska tryggt att "snitta ner sig" i detta klädbolag. Vi får se om det blir nåt köp till veckan.

 

Funderar även lite smått att köpa någon enstaka aktie till i Tesla Motors. Elon Musk är ju en hejjare på att hypa sina produkter och aktieägarna reagerar väldigt starkt på varje ord som lämnar mannens mun. En andra och lite mer detaljerad visning av den kommande Model 3 borde komma inom de närmsta 6-8 månaderna och Mr.musk har twittrat om att förarsätet kommer att påminna om ett rymdskepp, det var ju det här med hype =) 

 

För övrigt så börjar det närma sig halvårsrapport för portföljen, det ska bli mycket spännande att se hur stor utdelningstillväxten har varit och OM jag kommer att nå mitt helårsmål. Hur ligger ni till hittills?

Vi ses snart igen!

 

Mvh

Ekonomisk Trygghet

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)