ekonomisk trygghet
Likes
211
Antal inlägg
355
Följare
53
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en helt vanlig kille i 30-årsåldern som har en förkärlek till utdelningsinvestering. Köper gärna aktier på den Amerikanska marknaden med betoning på KÖPER. Försäljningar sker sällan och då endast om bolagen visar minskad vinst eller kapad utdelning under en längre period.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Sportsbetting, nytt Test!

ja du hörde rätt, jag som försöker skaffa mig Ekonomisk Trygghet tänkte börja betta hej vilt på fotboll!

Nej riktigt så illa är det inte =)
Men Jag tänkte faktiskt försöka spela på fotboll med MYCKET små summor och sedan redovisa hur det går för mig här på bloggen. Tanken är att vara ytterst försiktig och gardera mig väl. Jag hittade en strategi på nätet som lät vettig så min egna strategi kommer vara ganska lik, länken hittar ni HÄR

Mitt "mål" är att försöka vinna 200 kr i månaden. Det låter kanske inte som så mycket pengar men iom att jag ska försöka spela väldigt säkert (ja så säkert som det går iaf) kommer den uppskattade vinsten på varje match bli mellan 10-20kr.

Min första match som jag kommer spela på idag blir mellan Manchester United och Hull City. Manchester ligger tvåa i tabellen och Hull City sist. Jag har tippat på att Manchester vinner eller att det blir oavgjort, givetvis finns det en risk att Hull vinner men sannolikheten är att det inte blir så.

Så vad tror ni, kommer jag torska mina pengar eller kanske få en liten extra inkomst varje månad?

Om Aktiehandel och Sportsbetting går ihop vet jag inte men detta blir iaf ett kul test! Om jag går minus första månaden kommer jag antagligen ge upp men det återstår att se =)

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (50)