Veckobrev
31 May, 2024
Veckobrev och aktienyheter v.22

Veckobrev och aktienyheter v.22

Uppdaterad:
31 May, 2024

I dagens veckobrev kan du bland annat läsa mer om ett bolag som har fått en köprekommendation. Du kan även ta del av flertalet delårsrapporter samt läsa mer om ett bolaget som lyckades flerdubbla omsättningen i Q1. Som vanligt ser vi även till att dela intressanta blogginlägg från veckan som gått. 

Trevlig läsning!

Veckans bolag

Veckans bolag är ingen mindre än Irisity som slutför förvärvet av AI-bolaget Ultinous. 

Veckans bolagsrapporter

Antalet offentliggjorda rapporter har återigen duggat tätt under veckan. Nedan hittar du delårsrapporterna från de bolag som vi bevakar.

Veckans rapportkommentar

I veckan har vi publicerat Beyond Frames rapportkommentar där vi ser en fortsatt hög uppsida samtidigt som vi höjer våra prognoser. Under kvartalet lyckades bolaget öka omsättningen med ungefär 250% samt förbättra resultatet. 
 

Läs även Redeyes och Pensers rapportkommentar

Veckans nyheter

Nyfosa har under veckan fått en köprekommendation av tidningen Affärsvärlden. Dessutom skriver Dividend Sweden upp portföljvärdet på deras största innehav, Evendo, från 143 till 250 SEK per aktie.

Missa inte chansen att träffa Attana!

På måndag (3 juni 2024) har du möjlighet att träffa Attana då de kommer hålla ett informationsmöte kring planerna framåt. Självklart kan du också ställa frågor till bolaget om du så skulle vilja.

Missa inte denna möjlighet

Veckans blogginlägg

Våra bloggare har skrivit en rad intressanta inlägg under veckan. Nedan kan du läsa några av dem. 

Månadens vinnare & förlorare

Nedan listas aktierna som har visat imponerande tillväxt under den senaste perioden samt de aktier som har tappat i värde och möjligen blivit mer attraktiva. Här presenteras veckans vinnare och förlorare på aktiemarknaden.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckans mest blankade aktier

Veckans stängningskurser på Stockholmsbörsen

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Ekonomisk kalender - Svenska siffror

Håll dig uppdaterad om den svenska ekonomins indikatorer och viktiga händelser för den närmaste tiden genom att titta i kalendrarna nedan.

Laddar TradingView Widget
Följ alla marknader på TradingView

Veckan som kommer

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.