Fantastiska Farbror Fri
Likes
303
Antal inlägg
1362
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
3 september 2016

Super Spar September - Gratis är gott!

På min gamla blogg frivid42 körde jag två år i rad utmaningen Super Spar September (SSS) vilket kort sammanfattat gick ut på att maximera sin sparkvot genom att hålla igen på kostnader och samtidigt försöka hitta diverse extrainkomster. 

Tänkte köra något likande i år men med underrubriken "gratis är gott". Jag fick idén eftersom vi har fått lite kupponger på gratis saker från handlarna i samhället dit vi har flyttat och jag har även under en tid varit intresserad av att göra undersökningar på nätet för att se om det skulle kunna var intressant. Har tidigare deltagit i SCB undesökningar och tyckt att det varit rätt kul (nån form av sjukdom antagligen:-). Detta ger presentkort vilket kan ge ytterligare "gratis" saker. Vad finns det för gratis underhållning med mera. 

Här på bloggen kommer jag veckovis "logga" vad jag har kunnat få eller göra gratis under veckan...inklusive sånt som jag redan idag utnytjar så som bibliotek med mera. Detta som ett test för egen del men också som en inspiration för alla som tror att man behöver en massa pengar för att kunna göra nått kul!

Har ni några förslag på saker jag borde testa...eller ännu hellre vill du hänga med på utmaningen? SSS - "Gratis är gott" - nu kör vi! 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (10)

Taggar