Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckans podcast-tips: Breakits Podcast

Den här veckans podcast-tips blir som rubriken lyder Breakits Podcast och det är en podd som jag tycker kombinerar det bästa av två världen, vilket är tech och investeringar. Breakit.se är en nyhetssajt som bevakar tech-/startup-sektorn framförallt i Stockholm men ibland även hela världen. Deras podd där grundarna Olle Aronsson och Stefan Lundell oftast står för pratet ger oss varje veckan en perfekt och väldigt intressant genomgång av det senaste inom det här området. 

Det här är alltså ingen podd som har en direkt riktning mot ekonomi eller investeringar utan det får man snarare på köpet då de pratar en hel del om olika investeringar i startupbolag och vem som har gjort den med mycket mera. Om man är intresserad av tillväxtbolag, tech, investeringar och framförallt om man vill få inspiration till sitt egna bolag eller till sina investeringar så är Breakits Podcast helt klart ett måste.

Deras podd är faktiskt en av de få som jag faktiskt längtar efter varje vecka och det är det högsta betyget man kan få av mig.

 

Trevlig kväll!
David   

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar