Spartacus
Likes
156
Antal inlägg
554
Följare
45
Medaljer
0
Om användaren
Tankar, noteringar och funderingar om aktier och investeringar.

RSS

RSS feed

Blogg

Ratos - Sälj Adelswärdskahuset och flytta till Lund

Närhet rikets absoluta centrum och möjlighet att känna av stora storstadspulsen verkar ha liten korrelation till resultat. I alla fall om man kikar på riskkapitalbolaget Ratos som trots att det varit extraordinärt goda tider för riskkapitalbolag att sätta bolag på börsen inte lyckats göra så med så värst många.

Arcus var dock en sådan. En man fick bra betalt för också, men med tanke på hur många fler bolag som finns i portföljen kan man tycka att det borde varit läge att avyttra några till, till dagens noterings-multiplar.  Men, men vi kanske tänker olika där.

Rapporten som kom idag glädje dock inte många. Vinster som genererades åts upp av nedskrivningar.

Passar därför, dagen till ära, på att upprepa min gamla aktivist-uppmaning till styrelsen i Ratos – Sälj Adelswärdska huset och dela ut pengarna till aktieägarna!

Dessutom kompletterar jag med en ny när strategin ändå ska ses över - Flytta kontoret till Lund! Finns en och annan kunnig lundabor som kan värvas till bolaget.

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Stavros (ej registrerad)

Jag kan bara instämma, har själv vid ett flertal tillfällen framfört uppfattningen att Ratos HK är bolagets bästa tillgång och att det helt saknas skäl för bolaget att ha sitt HK där...

Spartacus's picture
156
554
45
0
Spartacus

@Stavros - Ja det minns jag. Bra rutet Stavros! :)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (2)

Taggar