Veckobrev
14 May, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.19
Veckobrev och aktienyheter v.19

Veckobrev och aktienyheter v.19

Uppdaterad:
14 May, 2023

Vi på TradeVenue sammanfattar veckan genom att lyfta fram de mest betydelsefulla nyheterna, blogginläggen och uppdateringarna från bolagen. Utöver att informera om de senaste emissionserbjudandena, kan vi även erbjuda intressanta rapportkommentarer som ger dig en mer ingående förståelse för hur företagen har presterat under den senaste rapportperioden.

Pågående emissioner

På TradeVenue erbjuder vi spännande investeringsmöjligheter genom att bevaka emissioner och investeringar i onoterade bolag. Det ger dig chansen att fånga upp potentiella guldkorn innan de uppmärksammas av marknaden. Just nu följer vi tre sådana prospekt noga och har sammanfattat bolagens värderingserbjudanden i blogginlägg och analyser nedan. För flera av bolagen går teckningsperioden ut nästa vecka, så det är sista chansen att delta i dessa investeringsmöjligheter!

Veckans blogginlägg

Bland TradeVenues aktiebloggare har denna vecka många riktat extra uppmärksamhet mot Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB), som har fått ett eget segment i veckobrevet. SBB har på kort tid blivit en populär aktie, men kriserna kring bolaget har fått flera av bloggarna att kommentera den senaste händelseutvecklingen. Utöver detta har Aktiepappa kommenterat innehav i Industrivärden, ett investmentbolag med anknytning till Handelsbanken, medan Cristofer Andersson diskuterar riskexponering. Vi rekommenderar att besöka våra bloggar för att inte missa dessa intressanta inlägg.”

Vad händer i SBB i Norden?

Veckans rapporter

Bland veckans rapporter som TradeVenues analytiker har kommenterat, finns Redsense Medical, ett medtech-bolag inom hemodialysbehandlingar, samt Railway Metrics and Dynamics, ett teknikbolag inom den smarta järnvägsindustrin. Spartacus, en av TradeVenues aktiebloggare, har även granskat Berkshire Hathaways Q1-siffror, den välkända finansmannen Warren Buffets investmentbolag.

Veckans bolagsnyheter

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.