Veckobrev
16 Jul, 2023
Veckobrev och aktienyheter v.28

Veckobrev och aktienyheter v.28

Uppdaterad:
21 Jul, 2023

Läs veckans mest populära blogginlägg och håll dig uppdaterad om aktiemarknaden med TradeVenue! Vi på redaktionen är entusiastiska över att presentera denna utgåva då Bodyflight och White Pearl numera är en del av plattformen och våra fullbevakade bolag. Så se fram emot veckobrevet för vecka 28 och låt dig inspireras av en spännande kombination av nyheter och intressanta observationer.

Veckans bolag

Bodyflight tillkommer som nytt fullbevakat bolag på TradeVenue. Som användare av plattformen och intressent kan man ta tillfället i akt att läsa på om bolaget för att få en snabb överblick över verksamheten. Detsamma gäller White Pearl vilket annonserades föregående vecka. Initieringsanalysen för Bodyflight är planerad att presenteras strax efter bolagets rapportsläpp för Q2 2023 (25 augusti). För White Pearl är motsvarande datum 31 augusti.  

Det finns flera anledningar att vara nyfiken på upplevelsebolaget, däribland deras senaste förvärv inom VR och en omstöpning av verksamheten med målet att bli en upplevelsekoncern. I början av året gav dessutom Affärsvärlden sina läsare ett köpråd i bolaget.

Veckans blogginlägg

Upptäck vad aktiebloggarna har skrivit om denna vecka och ta del av en spännande variation av ämnen. Dessutom har vi noggrant valt ut några bolagsspecifika nyheter och analyser som presenteras i avsnittet. Veckans nyheter | artiklar, analyser & kommentarer.

Veckans nyheter | artiklar, analyser & kommentarer

De första bolagsrapporterna har kommit in och det finns en betydande representation från fastighetssektorn. Utforska veckans rapportkommentarer, spaningar och analyser. Håll dig väl informerad och fördjupa din kunskap om aktuella ämnen och händelser.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.