Fantastiska Farbror Fri
Likes
303
Antal inlägg
1365
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
11 oktober 2016

Tips - Familjeliv i Kanadas vildmark!

Vissa brukar tycka att vi är extrema i vår ambition att spara pengar och leva enkelt. Detta trots att vi bor i en villa, har två bilar och på det hela taget har ett bekvämt liv....om än inte supermodernt och med lite mindre lyx. 

För att sätta vårt liv i perspektiv tycker jag att det är väl värt för alla att se dokumentären om den här familjen som lever "Familjeliv i Kanadas vilkdmark" vilken finns att se på urplay fram till 2 April 2017. 

Om du har 50 minuter äver någon dag så passa på att se denna! 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (12)

Taggar