Aktieinkomster
Likes
786
Antal inlägg
1315
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Veckobrev, vecka 4: En volatil marknad utan tydliga besked och trender

Veckobrevet för vecka 4 har nu skickats ut till alla prenumeranter så nu kan ni ägna en del av söndagskvällen till att få full koll på hur det ekonomiska läget ser ut just nu runt om i världen samt förberedde er för vad som komma skall under nästa vecka.

Under den här veckan har rapportsäsongen dragit igång mer på allvar och dessutom har det skiftat en hel del fram och tillbaka på makrofronten samt att flera centralbanker har styrt och ställt runt om i världen. Allt det och mycket mera kan ni nu få full koll på i veckobrevet som för övrigt är väldigt lättläst och det tar inte lång tid alls att få full koll.

Ni som inte anmält er till veckobrevet ännu kan få det i efterhand. Då behöver ni bara mejla till mig på david@aktieinkomster.se så skickar jag över det manuellt till er och så anmäler ni er sedan till de framtida utskicken här.

 

Jag hoppas att ni nu får en fortsatt bra söndagskväll och att ni får stor användning för veckobrevet.

 

David 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (139)
Sep (7)

Taggar