Aktieinkomster
Likes
793
Antal inlägg
1340
Följare
66
Medaljer
0
Om användaren
Jag är en investerare, entreprenör och företagare med ett stort intresse för investeringar och ekonomi. På min blogg här kommer ni att få följa min resa och min utveckling gällande just mina olika investeringar och mitt företagande. Skrivandet är en stor del av min vardag så ni kommer nästan kunna följa mig och mitt företag i realtid, varje dag.
Kontakt email

RSS

RSS feed
8 juni 2016

Veckans Twitterprofil: Patricia Hedelius- @PHedelius

Den här veckan tycker jag att Patricia Hedelius som är alltifrån börskrönikör på Svenska Dagbladet till författare (hon har skrivit boken, TELIA Alliansregeringen och Korruptionen) förtjänar att lyftas fram som veckans Twitterprofil. Ni hittar Patricia under namnet, @PHedelius på Twitter.

När det kommer till journalistik om börsen och ekonomi m.m. så är Patricia helt klart en av mina topp fem favoritjournalister. Det bästa med det Patricia delar med sig av tycker jag är att hon delar mig sig av sin långa erfarenhet och kombinerar det med aktuella händelser på börsen i det material som hon skapar och delar med sig av.

Så om ni vill följa en ekonomijournalist på Twitter som inte bara delar med sig av ”färdiga” nyheter av vad som händer inom bland annat börsbolagen så ska ni helt klart kolla in Patricias profil. Att skriva om ekonomi och börsen på ett sätt som berör och intresserar är enligt mig inte lätt och det är långt ifrån alla journalister som lyckas med det men det gör verkligen Patricia och enligt mig är det högsta betyg.

Jag kan även starkt rekommendera att ni kollar in min intervju med Patricia som jag genförde för ett tag sedan. Där fokuserade vi på hennes bok om Telia och alla skandaler däromkring. Ni hittar intervjun här.

 

David    

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar